Bli vår partner!

Möter ni kunder som kämpar med sin cybersäkerhet? Bli partner med oss så hjälps vi åt att skapa mervärde och ökad medvetenhet.

Används av över 1400 organisationer
Woman holding tablet in open office space

Pålitlig och erfaren

Idag använder över 1400 organisationer våra utbildningar för att skapa och behålla en ökad medvetenhet inom informationssäkerhet. Genom partnerskap kan vi tillsammans nå ännu fler.

Med Junglemap får ni en partner med över 20 års erfarenhet, som kan både cybersäkerhet och lärande. Dessutom med en metod och modell som är enkelt skalbar och som passar både små och stora organisationer. 

Själva söker vi samarbete med management- och IT-konsulter, systemleverantörer och andra som jobbar nära organisationer som också behöver stärka sin informationssäkerhet. 

Våra partnerskap

Vi erbjuder tre olika typer av partnerskap.

Icon showing several avatars symbolising distribution

Junglemap Reseller

Ger dig som IT-leverantör möjlighet att erbjuda dina kunder Cybersecurity Awareness Training med hjälp av NanoLearning. Ni får återkommande intäkter och minimalt med administration.

Icon

Junglemap MSP

Ger er som Managed Service Provider möjlighet att addera Cybersecurity Awareness Training med hjälp av NanoLearning till era licenser och molntjänster. Ju fler licenser desto bättre pris per licens, vilket ger en större marginal.

Icon

Junglemap Whitelabel

Som Whitelabel partner får ni tillgång till Cybersecurity Awareness Training med hjälp av NanoLearning med anpassning till kundens grafiska design.

Sedan 2006 har vi...
levererat över 40.000 kurser
till mer än 1.400 företag och organisationer
och nått över 7 miljoner användare.

Kontakta oss!

Är du intresserad av att skapa win-win? Kontakta oss så kan vi prata mer om hur ett partnerskap skulle kunna se ut.