Nyhet   04 juli 2024

Junglemap får G2-utmärkelse som "Momentum Leader"

Junglemap har momentum just nu. Efter ett andra kvartal 2024 med en 35-procentig ökning av nyförsäljningen, rankar nu jämförelse-sajten G2 Junglemap som en av de ledande leverantörerna av programvara för utbildning i cybersäkerhet.

Junglemap
Informationssäkerhet
NanoLearning
Junglemap får G2-utmärkelse som "Momentum Leader"

Gustav Berghog, vd Junglemap

The G2 Momentum Score mäter förändringar i företagets webbnärvaro, närvaro i sociala medier, antal anställda samt ökningen av antalet recensioner på G2 under de senaste 12 månaderna. Junglemaps kundrecensioner ger företaget en genomsnittlig poäng på 4,6 (av 5).
- Vi är superglada över att våra kunder verkligen uppskattar vår produkt, säger Junglemaps vd Gustav Berghog. Utmärkelsen som Momentum Leader i kombination med våra starka siffror från Q2 är ytterligare ett tecken på den starka medvind vi har just nu. 

Momentum Leader-utmärkelsen är bara en av åtta olika utmärkelser som Junglemap fick i G2:s Summer Report 2024. Förutom utmärkelsen High Performer för små och medelstora företag som söker utbildning i cybersäkerhetsmedvetenhet, tilldelas Junglemap återigen utmärkelser både för bästa uppskattade ROI och snabbaste implementering för organisationer med fler än 1000 anställda. 
- Det här visar att vår NanoLearning-metod och vår SaaS-plattform hjälper organisationer att komma igång snabbt med sin utbildning och att få de effekter de behöver, säger Gustav Berghog. Det är verkligen tillfredsställande att höra att våra kunder återigen säger att de uppfyller sin ROI för cybersäkerhetsmedvetenhet med oss. 

Nyhet   04 juli 2024