Nyhet  

Niklas Rosén ny Director of Content på Junglemap

Junglemap erbjuder kunder att skapa egna kurser. Hur ser behoven ut. Och vilken roll spelar Junglemaps nya AI-funktion? Vi ställde tre frågor till Niklas Rosén ny Director of Content på Junglemap.

Junglemap
Lärande
Niklas Rosén ny Director of Content på Junglemap

Niklas Rosén, Director of Content, Junglemap

Vad innebär din nya roll?

Min roll handlar om att tillsammans med teamet tillhandahålla standardkurser inom bl.a informationssäkerhet, GDPR och GRC-ämnen, Styrning-Riskhantering-Efterlevnad, som kan användas out-of-the-box eller utgöra en grund för kunder att bygga vidare på. Vi har alltid erbjudit möjligheten att skapa egna kurser och tack vare vårt inbyggda AI-stöd blir det enklare och enklare att komma i gång, få stöd i skapande processen, samt hjälp med distribution och effektmätning. 

 

Vilken roll spelar Junglemaps nya AI-funktion?

I grunden handlar NanoLearning om en metod som fungerar. Att alla via repetition, reflektion och förstärkning över tid kommer ihåg vad de lärt sig. Vårt AI-stöd sparar tid och ger samtidigt inspiration. Istället för att skriva allt innehåll från grunden handlar det mer om att kvalitetssäkra innehåll, budskap, sammanhang och tonalitet. För mig är det viktigt att kontinuerligt träna AI för att så långt som möjligt hjälpa producenten använda klarspråk och följa vår metod.

 

Vad ser du för behov hos Junglemaps kunder?

Många företag har ambitionen att bli lärande organisationer med ett så kallat ”learning mindset”. Men kombinationen av ett högt tempo och informationsöverflöd skapar utmaningar att få till ett lärande som fungerar. Fortfarande är det många som går vilse och letar efter ett effektfullt lärande, när de i själva verket är ute efter ett lärande som ger effekt. Vi märker att kunder som förstår vikten av NanoLearning som metod ser stort potential i vårt AI-stöd för att maximera lärandet inom sin organisation.

Nyhet   14 februari 2024