Upptäck våld i nära relationer

Syftet med kursen är att uppmärksamma våld i nära relationer och att ge era medarbetare verktyg för att våga se, fråga och agera vid misstanke om våld i nära relationer. Målgruppen för kursen är alla medarbetare och chefer.

Att bli utsatt för våld i en nära relationer medför stora konsekvenser för en persons hälsa och arbetsliv. Ökad kunskap är en förutsättning för att våld ska kunna upptäckas. Vi måste alla ta ställning om vi ska kunna stoppa mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer.


Syftet med kursen är att ge era medarbetare verktyg för att våga se, fråga och agera vid misstanke om våld i nära relationer. 


Målgruppen för kursen är alla medarbetare och chefer där deltagarna själva avgör när de genomför lektionen och kan göra det från sin mobil, platta eller dator.


Kursen är totalt sex stycken 2–3 minuterslektioner som deltagarna får en gång per vecka direkt till sin e-post.

Nina Rung, Huskurage och Junglemap är stolta över att kunna bidra till spridning av ökad kunskap inom området och tacksamma för att ni tar initiativet i er verksamhet.

Vill du registrera din organisation för den här kursen gör du det via den här länken.

Är du privatperson som vill gå kursen själv, registrerar du dig via den här länken. 

 

 

Vill du veta mer?

Registrera din organisation till kursen direkt via den här länken: https://go.nanolearning.com/campaign/Vald-i-nara-relationer Vill du komma i kontakt med oss för att höra mer om hur vi från Junglemap kan hjälpa dig fyller du i formuläret.