Woman holding tablet in open office space

Kurser inom informationssäkerhet

Våra kurser inom informationssäkerhet består av 3-minuterslektioner om ämnen som nätfiske, ransomware och multifaktorautentisering. Vi erbjuder målgruppsanpassade kurser för alla medarbetare och chefer.

Kurser

Ikon vissar ond tecken med pilar som träffar flera datorer

Phishingsimulering - en integrerad del av våra kurser

Med vår användarvänliga plattform kan ni enkelt planera phishingsimuleringar för att uppnå bästa möjliga effekt i er organisation. Simuleringarna kan integreras i våra informationssäkerhetskurser och distribueras slumpmässigt till olika grupper i organisationen eller till alla anställda samtidigt.

Den som klickar på länken i ett av våra phishingmail får automatiskt en uppföljningslektion med tips om hur man kan tänka för att upptäcka phishig. På så sätt uppnås lärande både på individ- och organisationsnivå.

Läs mer om vår Phishingsimulering

Varför just våra kurser?

Vi erbjuder kurser inom informationssäkerhet där vår vetenskapligt beprövade metod får dig att lära dig bättre med upprepning, reflektion och förstärkning.

Icon

NanoLearning

NanoLearning är en banbrytande metod som gör det möjligt för organisationer att öka medvetenheten och dela kunskap om säkerhet genom små lektioner.

Woman holding tablet in open office space

Innehåll från branschledare

Alla kurser i informationssäkerhet skapas tillsammans med branschledare för bästa möjliga innehåll.

Icon

Mätbar effekt

NanoLearning-metoden är byggd för att göra det lätt att mäta.

Ändra säkerhetsbeteenden

Vi gör saker annorlunda – med NanoLearning lär du dig över längre tidsperioder!
Icon

Repetition

Spaced repetition är en evidensbaserad och effektiv inlärningsmetod där kurser upprepas, tills kunskap och medvetenhet är helt inbäddad i långtidsminnet.

Icon

Reflektion

Vi lär oss inte av erfarenhet, utan snarare av att reflektera över erfarenhet. Reflektion hjälper till att utveckla kritiskt tänkande och förbättra framtida prestationer genom att analysera vad som har lärts ut.

Icon

Förstärkning

Genom att alla dina medarbetare lär sig samma sak samtidigt förstärks lärandet genom dialog vilket leder till organisatoriska effekter. Vi kallar det kollektiv förbättring.