Kurser i hållbarhet

Med våra kurser i hållbarhet får du en förståelse för Agenda 2030 och hur du i din organisation kan bidra till målen och hur du kan förbättra din arbetsmiljö.

Ändra beteenden

Vi gör saker annorlunda – med NanoLearning lär du dig över längre tidsperioder!
Icon

Repetition

Spaced repetition är en evidensbaserad och effektiv inlärningsmetod där kurser upprepas, tills kunskap och medvetenhet är helt inbäddad i långtidsminnet.

Icon

Reflektion

Vi lär oss inte av erfarenhet, utan snarare av att reflektera över erfarenhet. Reflektion hjälper till att utveckla kritiskt tänkande och förbättra framtida prestationer genom att analysera vad som har lärts ut.

Icon

Förstärkning

Genom att alla dina medarbetare lär sig samma sak samtidigt förstärks lärandet genom dialog vilket leder till organisatoriska effekter. Vi kallar det kollektiv förbättring.

Varför just våra kurser?

Vi erbjuder kurser från ett brett urval av områden där vår vetenskapligt beprövade metod får dig att lära dig bättre med repetition, reflektion och förstärkning.

Icon

NanoLearning

NanoLearning är en banbrytande metod som gör det möjligt för organisationer att öka medvetenheten och dela kunskap genom små lektioner – med mätbar effekt.

Icon

Innehåll från branschledare

Alla kurser skapas tillsammans med branschledare för att skapa bästa möjliga innehåll.

Icon

Mätbar effekt

NanoLearning-metoden är byggd för att göra det lätt att mäta.